Divers

 

 

Zoek je een ontwerpbureau met onderscheidend website design?

DeWerksalon, ontwerpbureau in Amsterdam, heeft al heel wat onderscheidend website design gemaakt. Onderscheidend door een heldere, opzet, waardoor je goed kunt vinden wat je zoekt. Onderscheidend ook door een mooie, kleurige content met veel beeld en extra’s. Hieronder enkele voorbeelden.

www.MeubelVisie.nlwww.PuroCoaching.nlwww.kijkopmeubelen.nl
www.SergeantConsultancy.comwww.leer-onderhoud.nlwww.meubelreiniging-nederland.nlwww.meubelreparatie-nederland.nlwww.tapijtreiniging-nederland.nl

Website design in samenspraak met de site bouwer

Alleen een spetterend design is niet genoeg voor een website. 76% van de websitebezoekers vindt het het allerbelangrijkst snel te vinden wat men zoekt. 10% vindt belangrijk, dat ze lekker makkelijk door de site kunnen klikken, direct gevolg door 9% van de bezoekers die het belangrijk vindt dat het ontwerp er goed uitziet en begrijpelijk is. Om die redenen maken wij ons website design in nauwe samenspraak met de technisch bouwer/ontwerper van de site, zodat vorm en techniek volop samenwerken.

Optimaal werkend website design creëeren

DeWerksalon heeft inmiddels heel wat ervaring in het samenwerken met website bouwers. Maar een optimaal werkende site en een krachtig design alleen zijn niet voldoende voor het genereren van leads. Ook de techniek en kennis van SEO spelen bij een lucratieve website een grote rol. Daarom werken wij tijdens de ontwikkeling van het design tegenwoordig ook altijd graag samen met een SEO deskundige. Die kan zorgen dat de site optimaal gevonden kan worden door de zoekmachines. Dan pas weten wij dat wij website design leveren wat niet alleen mooi is, maar ook onderdeel van een optimaal werkende site die veel leads genereert.

Alles vanuit DeWerksalon in Amsterdam

Je bent bij ons van harte welkom om over je website design te komen praten. Ook als je nog niet precies weet wat je wil. DeWerksalon heeft altijd interesse in wie je bent, wat je drijfveren zijn en hoe je wensen er uitzien. Onze passie is ontwerpen en het maximale voor de klant te bereiken. Een ontwerp dat je doelgroep feilloos bereikt, zodat jij meer klanten krijgt.

Boeken – Affiches – Bouwborden

Onder Divers vind je echt alles. Vrij werk. Bekroond werk [International Design Award). Werk voor het Van Gogh. Groot werk [600 pagina’s dik boek, bouwborden Nieuwegein]. Klein werk [Grachtenfestival]. Strak werk [BAM]. Werk met gefriemel en touwtjes [Tip Culinair, Libelle]. Eng werk [Spaarnestad]. Informatief werk [Frum, Joodse gebruiken]. Allemaal de Werksalon.

Wil je contact met DeWerksalon?

Een gesprek over je website design of meer informatie? Bel 020 6227465 of 06 50 60 24 20. Of mail hier je vragen of opmerkingen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord of we bellen je op, als je dat wenst.

Lees ook de blog van DeWerksalon/Thelma VanOordt: www.onlinebedrijfbeginnen.nl