Logoshop

 

 

Op zoek naar uniek bedrijfslogo design in Amsterdam?

DeWerksalon in Amsterdam is gespecialiseerd in het ontwerpen van logo’s. We werken voornamelijk voor kleine en grotere ondernemers en hebben al veel uniek bedrijfslogo design afgeleverd. Onze creaties zijn volledig gericht op de doelgroep van je bedrijf.Daarnaast leveren wij op verzoek een manual waarin je tips en richtlijnen vindt om jouw bedrijfslogo zo optimaal mogelijk te gebruiken in elke berichtgeving, ook binnen je eigen bedrijf. Juist ook in je interne mail- en ander werkverkeer (denk aan interne uitnodigingen voor vergaderingen, feesten, het maken van presentaties etc.) dient de huisstijl juist en consequent gehanteerd te worden.

Uniek bedrijfslogo design van Thelma VanOordt in de logoshop van DeWerksalon

Veel ondernemers denken over het aanschaffen van een bedrijfslogo. En als ze dan beslissen dat ze dat nodig hebben, willen ze het meteen hebben en niet wachten!
Daarom heeft DeWerksalon iets unieks bedacht; deze logo’s zijn door Thelma VanOordt, designer en eigenaar van DeWerksalon, persoonlijk ontworpen. Ze worden slechts 1x verkocht, je hebt dus echt een uniek bedrijfslogo design. Als er een logo verkocht is, wordt het gegarandeerd geen tweede keer verkocht.
Het logo wordt speciaal voor jou gecustomized met je bedrijfsnaam. Geen standaardlogo’s, niet zelf snel samenstellen van lettertjes en kleurtjes en standaardvormen zoals op andere sites waar ze logo’s aanbieden.
Daarom zijn ze iets prijziger dan de standaardlogo’s die oneindig veel keren voor een laag bedrag door allerlei verschillende ondernemers kunnen worden gekocht.Je kan dus nooit een concurrent met jouw bedrijfslogo tegenkomen, als je een uniek bedrijfslogo design van DeWerksalon aanschaft.

Alles vanuit het ontwerpbureau in Amsterdam

DeWerksalon ontwerpt al ruim 20 jaar vanuit Amsterdam. Vanaf het begin hebben we ons verdiept in het maken van logo’s. Naast het ontwerpen van het logo is het belangrijk een goede huisstijl te ontwerpen waarin het logo de hoofdrol speelt. Zowel op visitekaartje, factuur, enveloppen etc. dient het logo, met gekozen kleur(en) en lettertype(s) in een vaste vorm en verhouding te staan. Dat geldt voor alles wat je nog gaat uitgeven: van naambord tot je kerstgeschenk. Hoe uitgebreid de huisstijl moet worden bepaal je zelf. Natuurlijk helpen we je er graag mee en leveren we het uniek bedrijfslogo design ook voor gebruik op het web.

‘Zeg me wat je logo is, en ik vertel wie je bent…’

(vrij naar: Miguel de Servantes)

Wil je contact met DeWerksalon?

Je bent welkom om ons te bellen of te mailen als je vragen hebt over een uniek bedrijfslogo design uit de shop. Misschien wil je wat aangepast hebben, misschien heb je al kleuren die je in je bedrijf gebruikt en wil je die terugzien in het bedrijfslogo. Of je wilt gewoon even sparren. We helpen je graag de juiste keuze te maken voor jouw bedrijf. Bel 020 6227465 of 06 50 60 24 20. Of mail hier je vragen of opmerkingen. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord of we bellen je op, als je dat wenst.

Lees ook de blog van DeWerksalon/Thelma VanOordt: www.onlinebedrijfbeginnen.nl