Ontwerpbureau Amsterdam

Op zoek naar een ontwerpbureau in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een ontwerpbureau in Amsterdam dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen? Bij DeWerksalon ben je aan het juiste adres. Ons ontwerpbureau heeft veel ervaring in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en nog veel meer producten op het gebied van grafische vormgeving. DeWerksalon werkt graag voor (startende) ondernemers en heeft voor diverse branches logo’s en huisstijlen ontworpen; van coaches tot masseurs, van communicatie bureaus tot meubelontwerpers, van fotoarchief tot sportfonds. En zowel voor internet als voor print.

Veel diversiteit en ervaring bij ontwerpbureau in Amsterdam

DeWerksalon ontwerpt al jaren vanuit Amsterdam. Maar huisstijlontwerp en -implementatie, het opfrissen van een verouderd logo, het uitbreiden van en huisstijl zijn niet de enige bezigheden van ons. Je kunt ons ook inschakelen voor het ontwerpen van boeken. Dikke boeken zoals bijvoorbeeld over de geschiedenis van een familie, met stamboom en al er in. Maar ook een catalogus vol producten of een piepklein boekje voor een klein feestje. En voor een groot bouwbord draaien wij onze hand niet om. Kortom, wij werken voor veel verschillende opdrachtgevers en zijn gewend van scratch tot internet of printklaar ontwerp aan te leveren.

Klantgericht werken bij ontwerpbureau in Amsterdam

Je bent bij ons welkom om over je logo of elk ander grafisch ontwerp te komen praten. DeWerksalon hoort je graag uit over je wensen, je visie op je doelgroep, je passie voor je bedrijf en je diensten of producten. Wij zijn klantgericht en kruipen graag een tijdje in jouw ondernemersrol zodat het logo wat we voor jouw bedrijf ontwerpen helemaal naar de zin van je doelgroep is. En tegelijkertijd ook uitstraalt wat jij met jouw bedrijf wilt.

Contact met ontwerpbureau in Amsterdam

Meer design zien van DeWerksalon? Klik hier
Wil je graag een gesprek of informatie? Bel 020 6227465 of 06 50 60 24 20 of vul mail ons via onderstaand formulier. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord of we bellen je op, als je dat wenst.
 

Naam:

E mail:

Bericht of
vraag:


captcha