Magazines

 

 

DeWerksalon: ruime ervaring in magazine ontwerp

Als (startend) ondernemer kun je bij de Werksalon in Amsterdam heel goed terecht voor een (bedrijfs)magazine ontwerp. DeWerksalon heeft daar ruime ervaring mee, of het nou voor een verzekeringsbedrijf is, voor een pensioenfonds, een wooncorperatie of een oer-hollandse firma die duurzame oplossingen levert, DeWerksalon heeft het ontworpen.
Wij houden van magazines en hebben tot nu toe aan 47 titels gewerkt. Van magazine ontwerp tot lekker ruikend gedrukt exemplaar, of tot magazine op het net.

Veelzijdig magazine ontwerp bij DeWerksalon in Amsterdam

Wij geven je graag advies over wat de meest geschikte vorm is om je boodschap voor het voetlicht te brengen. Dus soms zijn we wat eigenwijs als je met de vraag voor een magazine ontwerp komt, dan raden we je misschien wel een ontwerp voor flyer of brochure of een andere bijzondere vorm aan. We kunnen niet anders, we hebben hart voor ons werk en voor jouw bedrijf.

Flyer, poster of magazine ontwerp, alles is mogelijk

DeWerksalon ontwerpt al jaren vanuit Amsterdam. In ruim 20 jaar hebben we niet alleen veel ervaring ontwikkeld in het magazine ontwerpen, maar passen we bestaande magazines regelmatig aan aan de veranderende omgeving. Want ook een goed bedrijfsmagazine ontwerp kan een beetje verouderen. Twijfel je of de vorm van je bedrijfsmagazine nog wel bij de tijd is? Vraag ons om advies, de Werksalon kijkt met een frisse blik naar al je uitingen en geeft je een eerlijk antwoord. De eventuele restyling voeren wij professioneel uit.

En ook het maken van een publiekstijdschrift, literair, medisch of ander gespecialiseerd tijdschrift ontwerp is DeWerksalon niet vreemd.
Bij het op deze website getoonde werk zitten ook vrije opdrachten, covers uit de jaren ’70 en beeld van opmaak en doorontwikkeling van (bedrijfs-)magazines waarvan de basis al gedeeltelijk was bepaald.

Klantgericht ontwerpen bij DeWerksalon

Je bent bij ons welkom om over je magazine, flyer of brochure te komen praten. DeWerksalon spart graag met je over je bedrijf en wat je met je magazine wilt bereiken en vertellen. Onze passie is precies dat magazine ontwerp te leveren wat bij jou en jouw bedrijf past. Een ontwerp dat je doelgroep feilloos weet te bereiken. Zodat je meer klanten krijgt.

Wil je contact met DeWerksalon?

Een gesprek of meer informatie? Bel 020 6227465 of 06 50 60 24 20. Of neem hier contact met ons op. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een antwoord of we bellen je op, als je dat wenst.

Lees ook de blog van DeWerksalon/Thelma VanOordt: www.onlinebedrijfbeginnen.nl