Logo’s

 

 

Op zoek naar een logo ontwerp voor je bedrijf?

Ondernemers die niet geloven dat een logo iets ‘doet’ voor hun bedrijf, laten heel wat kansen liggen. Het is bewezen dat een bedrijf met een logo beter scoort dan zonder. Een logo is om meerdere redenen waardevol voor je bedrijf.
Stel je voor, je bent net je eigen bedrijf gestart, maar hoe weet jouw doelgroep dat je bestaat? Hoe kunnen ze jouw bedrijf tussen de enorme hoeveelheid concurrenten vinden, en hoe kan jij jouw doelgroep bereiken? Het opdracht geven aan een ontwerper voor het maken van een logo ontwerp is een eerste stap voor het vergroten van de herkenbaarheid van jouw bedrijf en producten op de markt. Een goed bedrijfslogo is ook een belangrijke stap voor het onderscheiden van jouw bedrijf en producten van die van je concurrenten.

Het logo is de eerste kennismaking van je doelgroep met jouw bedrijf en bepaalt voor een belangrijk deel of iemand zich aangesproken voelt tot je bedrijf en gebruik zal gaan maken van jouw product of dienst. Je logo is de spiegel van het soort bedrijf, de stijl en smaak die jouw doelgroep wil zien. Kortom, een goed logo ontwerp laat zonder woorden zien wie je bent, en wat je te bieden hebt. En dat helpt je toekomstige klanten te bereiken. DeWerksalon in Amsterdam heeft grote ervaring in creëeren van dát logo ontwerp dat zich onderscheidt in de markt.

Ruim 20 jaar ervaring in bedrijfslogo ontwerp in Amsterdam

De Werksalon heeft in 20 jaar een diversiteit aan logo’s ontworpen. De opdrachtgever die ons een logo ontwerp voor zijn bedrijf wil laten maken, vragen wij het hemd van het lijf. We willen precies weten wat hij met zijn bedrijf wil, wat zijn passie is, wat hij van zijn diensten en producten vindt, wat zijn doelgroep leuk vindt en graag doet, etc. En wat hij van het logo ontwerp verwacht, uitstraling, omzetverhoging, etc. Alleen op die manier is het mogelijk om een logo ontwerp te leveren dat volledig is toegespitst op zijn bedrijf. Dat alles vertelt wat er verteld moet worden. Wij vragen de opdrachtgever dan ook vaak om foto’s, logo’s, tekeningen etc. uit te scheuren die hij mooi en lelijk vindt. Alleen dan kunnen we starten met het logo ontwerp.

Heb je misschien een nieuw logo ontwerp nodig?

Maar ook wanneer je bedrijf al een tijd bestaat en je doelgroep je al heeft gevonden, dan biedt een goed logo nog altijd een meerwaarde. Via je eigen bedrijfsuitstraling herkennen je klanten je diensten. Voeg je een nieuwe dienst toe, dan wordt deze sneller gevonden, doordat je met een passend logo ontwerp naast herkenbaarheid ook vertrouwen opbouwt. En er komen altijd nieuwe mensen op de markt die je ook voor je wilt winnen. Met een sprekend logo kan dat. Want, jouw logo ís jouw bedrijf.

Buiten logo ontwerp vertaalt DeWerksalon het logo natuurlijk ook in een huisstijl. Evenals een – totaal in stijl van het logo en de huisstijl ontworpen – website design. Daarbij werken wij graag samen met webbouwers om tot een optimaal werkende site te komen.

Contact met grafisch bureau DeWerksalon in Amsterdam?

Nieuwsgierig? Heb je vragen? Bel 06 50 60 24 20 / 020 6 227 465
Of neem hier contact op.

Lees ook de blog van DeWerksalon/Thelma VanOordt: www.onlinebedrijfbeginnen.nl