Grafisch Vormgever Amsterdam

Op zoek naar een grafisch vormgever in Amsterdam?

Ben je op zoek naar een grafisch vormgever in Amsterdam die gespecialiseerd is in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen? Zoek niet verder, je bent op het juiste adres! DeWerksalon heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en ook in het beoordelen of je logo nog up to date is, of dat het toch wat opgefrist moet worden en aangepast aan de huidige tijd. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit (startende)ondernemers. Wij hebben voor heel verschillende branches logo’s ontworpen. Zakelijke en vierkante no nonsens logo’s, maar ook veelkleurige vrolijke logo’s die van het scherm en papier afspatten.

Jouw grafisch vormgever in Amsterdam met grote ervaring

DeWerksalon ontwerpt al jaren vanuit Amsterdam. Naast het logo is het belangrijk een huisstijl te ontwerpen waarin het logo de hoofdrol speelt. Zowel op visitekaartje, factuur, enveloppen etc. dient het logo, met gekozen kleur en lettertype in een vaste vorm en verhouding te staan. Dat geldt voor alle uitingen die je over je bedrijf wilt (laten) maken: van flyers tot billboard. Hoe uitgebreid de huisstijl moet worden bepaal je zelf. Wij helpen je er graag mee, in de loop van de jaren zijn wij slim en efficiënt geworden in het kiezen van de juiste huisstijlelementen voor de juiste klant.

Kom eens praten met je grafisch vormgever in Amsterdam

Je bent bij ons welkom om over je bedrijfslogo te komen praten. DeWerksalon hoort je graag uit over wat je wel en niet mooi vindt, wat je wil uitstralen in je logo, wie je klanten zijn (doelgroep) en waar deze doelgroep zich bevindt. Ook willen we precies weten wat je product of dienst is, en waarom je doet wat je doet. Dat alles zodat jouw grafisch vormgever in Amsterdam het logo kan ontwerpen wat precies bij je past. En wat voor je werkt, zodat je doelgroep zich er onmiddellijk in herkent.

Contact met www.dewerksalon.nl

Wil je meer logo’s van jouw grafisch vormgever in Amsterdam zien? Klik hier
Wil je graag een gesprek of informatie? Bel 020 62 27 465 of 06 50 60 24 20 of vul onderstaand
formulier in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een antwoord of w e bellen je, als je dat wenst.
 

Naam:

E mail:

Bericht of
vraag:


captcha